Декларация за поверителност на личните данни

Нашият ангажимент за поверителност

Вашата поверителност е важна за нас, затова държим да бъдете запознати с начините, по който се събира и използва информацията ви.

За да направим това известие достъпно и лесно за намиране, ние го поставяме на нашата начална страница и навсякъде, където може да бъде поискана лична информация.

Информацията, която събираме

Това известие се отнася за цялата информация, събрана или предоставена на уебсайта www.dressbg.com.

Когато правите поръчка или се регистрирате в уебсайта вие ни предоставяте следната лична информация:

  • Име
  • Адрес за доставка
  • Имейл адрес
  • Телефонен номер
  • Данни за фактуриране

Как използваме информацията

Използваме информацията, която ни предоставяте за себе си, когато извършвате поръчка, само за да изпълним поръчката. Ние не споделяме тази информация с външни страни освен в степента, необходима за изпълнение на поръчката.

Използваме вашият имейл адрес за потвърждаване и изпълнение на поръчка, както и за отговор на изпратени към нас електронни писма. Вашият имейл адрес не се използва за никаква друга цел и не се споделя с външни лица.

Ако искате да получавате нашия бюлетин, както и информация за нови продукти и услуги, можете да се регистрирате в нашия уебсайт. Вашият имейл адрес няма да бъде използван за тази цел, освен ако не попълните формуляра за регистрация.

И накрая, никога не използваме или споделяме предоставената ни лична информация, по начини, които не са свързани с описаните по-горе.

Нашият ангажимент към сигурността на данните

За да се защити информацията която ни предоставяте, да се  предотврати неоторизиран достъп до нея и да се гарантира правилното и използване са предвидени подходящи процедури.

Как да прегледате или коригирате информацията си

Можете да прегледате или коригирате личната си информация след като влезнете в потребителския си профил. Ако желаете вашата лична информация да бъде изтрита е необходимо да се свържете с нас, като използвате контактната форма в сайта или телефон 0898 264 603.

Как да се свържете с нас

Ако имате други въпроси или притеснения относно тези правила за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас.